Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μίλτοσ Τεντόγλου Κοπελα : D0jj Ow69x Pdm _ Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό!

Μίλτοσ Τεντόγλου Κοπελα : D0jj Ow69x Pdm _ Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό!. Χρυσός ολυμπιονίκης ο μίλτος τεντόγλου. Ήμουν τυχερός, ο κουβανός ήταν καλύτερος, δεν έπρεπε να έχω κερδίσει εγώ. Όλοι χρωστάμε ένα «ευχαριστώ» στην κοπέλα του μίλτου τεντόγλου. Ήμουν τυχερός, ο κουβανός ήταν καλύτερος, δεν έπρεπε να έχω. Στο τελευταιο αλμα και πηρε το χρυσο.

O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Ο μίλτος τεντόγλου βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τόσο μέσα στο στίβο, όσο κι έξω από αυτόν, όπου και κατάφερε να γίνει… viral με. Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: Χρυσός ολυμπιονίκης είναι πλέον ο μίλτος τεντόγλου μετά τον σημερινό αγώνα στο άλμα εις μήκος. Οργή για την ανάρτηση για κλειστές ταβέρνες εν μέσω καύσωνα.

Kjziuxdnodmqom
Kjziuxdnodmqom from www.newsit.gr
Συγκίνηση και ήχοι από συρτάκι στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στο τόκιο. Χρυσός ολυμπιονίκης ο μίλτος τεντόγλου. «ο τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα» ▸ ολυμπακοί αγώνες: Μεγάλωσε το κοριτσάκι μου, κι έγινε ολόκληρη κοπέλα. «επόμενος στόχος οι ολυμπιακοί αγώνες». Ολοκληρώθηκε η απονομή των μεταλλίων στον τελικό του άλματος εις μήκος, με τον μίλτο τεντόγλου που κατέκτησε. Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: Όλοι χρωστάμε ένα «ευχαριστώ» στην κοπέλα του μίλτου τεντόγλου.

«ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid).

Ο έλληνας άλτης ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου. Επική δήλωση του χρυσού ολυμπιονίκη ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και πηγαίνω τσιτωμένος στους αγώνες». → δείτε τη λέξη παλικάρι (αρσενικό). «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid). Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία. Ο τεντόγλου σε φάση δεν ξέρω αν θα 'χω χρόνο το απόγευμα για την απονομή. Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα πως ο τέντογλου ήταν τρίτος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με. Χρυσός ολυμπιονίκης ο μίλτος τεντόγλου. Μεγάλωσε το κοριτσάκι μου, κι έγινε ολόκληρη κοπέλα. O μίλτος τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο στον κλασσικό αθλητισμό, με το χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο τεντόγλου μάλιστα παραδέχτηκε ότι έπρεπε να νικήσει ο τραυματίας ετσεβαρία από την κούβα, τον οποίο είχε εξάλλου αγκαλιάσει μετά το πέρας του αγώνα. «ο τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα» ▸ ολυμπακοί αγώνες: Μετά κάνει δηλώσεις ο προπονητής του:

Ήμουν τυχερός, ο κουβανός ήταν καλύτερος, δεν έπρεπε να έχω κερδίσει εγώ. Ο έλληνας άλτης ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου. Μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή. Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα.

D9cjpwzkudqo5m
D9cjpwzkudqo5m from 1.bp.blogspot.com
Ένατο χρυσό και 30ό συνολικά το μετάλλιο του τεντόγλου για την ελλάδα στο στίβο. Ο τεντόγλου μάλιστα παραδέχτηκε ότι έπρεπε να νικήσει ο τραυματίας ετσεβαρία από την κούβα, τον οποίο είχε εξάλλου αγκαλιάσει μετά το πέρας του αγώνα. Ο τεντόγλου την αναγνώρισε και μετά την προσπάθειά του έσπευσε να της μιλήσει και να τη άλλωστε η ντρέσλερ μεσουρανούσε στον παγκόσμιο στίβο πριν καν γεννηθεί ο μίλτος τεντόγλου. Χρυσός ολυμπιονίκης είναι πλέον ο μίλτος τεντόγλου μετά τον σημερινό αγώνα στο άλμα εις μήκος. Χρυσός ολυμπιονίκης ο μίλτος τεντόγλου. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! Ο έλληνας άλτης ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια.

«ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid).

Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Ο τεντόγλου μάλιστα παραδέχτηκε ότι έπρεπε να νικήσει ο τραυματίας ετσεβαρία από την κούβα, τον οποίο είχε εξάλλου αγκαλιάσει μετά το πέρας του αγώνα. Μιλάει γιαπωνέζικα, απογειώνεται στις 21 μοίρες και προσγειώνεται σε ατόφιο χρυσάφι. Ο μίλτος τεντόγλου βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τόσο μέσα στο στίβο, όσο κι έξω από αυτόν, όπου και κατάφερε να γίνει… viral με. Στο τελευταιο αλμα και πηρε το χρυσο. Ολοκληρώθηκε η απονομή των μεταλλίων στον τελικό του άλματος εις μήκος, με τον μίλτο τεντόγλου που κατέκτησε. Ο τεντόγλου σε φάση δεν ξέρω αν θα 'χω χρόνο το απόγευμα για την απονομή. Ήμουν τυχερός, ο κουβανός ήταν καλύτερος, δεν έπρεπε να έχω. Μεγάλοι τελικοί πετρούνια και τεντόγλου στο πρόγραμμα της δευτέρας (2/8). Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: Ο μίλτος τεντόγλου μετά την πρόκριση του στον τελικό του μήκους του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ένατο χρυσό και 30ό συνολικά το μετάλλιο του τεντόγλου για την ελλάδα στο στίβο. Χρυσός ολυμπιονίκης είναι πλέον ο μίλτος τεντόγλου μετά τον σημερινό αγώνα στο άλμα εις μήκος.

Μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή. Μεγάλοι τελικοί πετρούνια και τεντόγλου στο πρόγραμμα της δευτέρας (2/8). Οργή για την ανάρτηση για κλειστές ταβέρνες εν μέσω καύσωνα. Όλοι χρωστάμε ένα «ευχαριστώ» στην κοπέλα του μίλτου τεντόγλου. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια.

Eyxaristw Thn Kopela Moy Giati Moy Spaei Ta Neyra Kai Kerdizw Epikos Miltos Tentogloy Youtube
Eyxaristw Thn Kopela Moy Giati Moy Spaei Ta Neyra Kai Kerdizw Epikos Miltos Tentogloy Youtube from i.ytimg.com
Στο τελευταιο αλμα και πηρε το χρυσο. Ο μίλτος τεντόγλου μετά την πρόκριση του στον τελικό του μήκους του παγκοσμίου πρωταθλήματος. → δείτε τη λέξη παλικάρι (αρσενικό). Συγχαρητήρια αξίζουν και στον πρώτο. Χρυσός ολυμπιονίκης στο μήκος ο «ιπτάμενος» μίλτος τεντόγλου (βιντεο). Ολοκληρώθηκε η απονομή των μεταλλίων στον τελικό του άλματος εις μήκος, με τον μίλτο τεντόγλου που κατέκτησε. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Ο cool και ευθύς showman, μίλτος τεντόγλου έγινε χρυσός ολυμπιονίκης στη χώρα που πάντα ήθελε να επισκεφθεί.

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα πως ο τέντογλου ήταν τρίτος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με.

Ήμουν τυχερός, ο κουβανός ήταν καλύτερος, δεν έπρεπε να έχω κερδίσει εγώ. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους με ένα καταπληκτικό άλμα στα 8,41μ ο μίλτος τεντόγλου κέρδισε τo χρυσό μετάλλιο στους. «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid). Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα πως ο τέντογλου ήταν τρίτος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με. Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: → δείτε τη λέξη παλικάρι (αρσενικό). Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! O μίλτος τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο στον κλασσικό αθλητισμό, με το χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Και κατέκτησε το χρυσο μετάλλιο στο τοκιο.!!βιντεο. Ο cool και ευθύς showman, μίλτος τεντόγλου έγινε χρυσός ολυμπιονίκης στη χώρα που πάντα ήθελε να επισκεφθεί. Ο έλληνας πρωταθλητής, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, κάνοντας άλμα. Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον πρώτο.